Sexy Pink Heart

24 Ocak 2015 Cumartesi

Tırnak Güçlendirme Çabalarım

Merhabalar, umarım hafta sonunuz güzel başlamıştır. Benim bu iki gün sınavlarım var maalesef. Ama yine de yazımı kırılan, bir türlü suyla oynamaktan vazgeçmediğim için zayıflayan tırnaklarım için yaptıklarım ve yapacaklarım üzerine yazmak istedim.

İnce ve bazen neredeyse şeffaflaşan tırnaklarım var. Günlerce ojeli bırakan birisi de değilimdir, dün akşam sürdüm yarın akşam da çıkacak mesela. Ama gel gelelim su kuşu gibiyim bu da inceltip yumuşak olmasına sebep oluyor. 1 haftadır badem yağı sürüp hem kütikülleri itiyorum hem de yağın onarıcı etkisinin faydasını görüyorum. Daha etkili olarak kayısı çekirdeği yağı ya da menekşe yağı önerisi aldım. Limon+tuz+badem yağı+zeytinyağı kürünü de deneyeceğim yeter ki güçlenip beyaz tırnak olsunlar. Dün oje sürmeden yarım saat önce badem yağı sürüp ovaladım.



Bunlar iyi hali ve kullandığım badem yağının da faydası. Kütiküller suyla bu kadar oynayan birine göre yok kadar az. Ama sertlik konusunda daha bir gelişme yok. Ancak badem yağı hem ellerinizi yumuşatıyor hem de tırnaklarınızı canlandırıyor. Herkeste aynı etki oluşur mu ? Hiç belli olmaz :)

Bu da günün ojesi

Arkadaşımın kırmızı diye alıp koyu mercan çıkan ojeye ben el koymuştum.İki kat sürmeme rağmen şeffaflığı kalmasa iyi. 3. kat daha iyi durabilir.

Sizin de tavsiyelerinizi alırım...

İyi haftasonları olsuunn ! :*



3 yorum:

  1. Kalyon tirnak guclendirici tavsiye ederim kuzum

    YanıtlaSil
  2. Ben de badem yağı deneyeyim. Hastanede çalışan ve sürekli ellerini kullanıp yıkayan birisi olarak ellerim ölü gibi maalesef.
    http://birguzellikhikayesi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil