Sexy Pink Heart

26 Ocak 2015 Pazartesi

Gece Rutini

Merhabalar... 

Hadi bir de gece yazısı olsun güzel rüyalar olsun dedim. Kötü mü dedim? Hiç de bilee :)
Bir kaç ürünle uyguladığım gece rutinimi yazmak istedim. Cilt temizliği önemli tabi günün bütün yorgunluğu, kiri hepsi yüzümüzde ağırlık yapıyor.

 matmazeldenblog da paylaştım blog eksik kalmasın dedim :) Neler mi kullanıyorum ?
  • Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1arada
  • Biotama badem yağı
  • Avon Care Youth Restore yüz kremi
Öncelikle sorunlu bir cildim yok hassas ve T bölgesi yağlı karma cilde sahibim. sadece malum dönemlerde alın yada burnumda bir iki sivilce çıkar. Çok fazla değişik ürünler kullanıp ters etki oluşmasından korktuğum için şimdilik bunlar yeterli geliyor bana.
Garnier'ı temizleme amaçlı kullanıyorum haftada 1 ya da 2 kere de peeling amaçlı. Seveni kadar sevmeyeni de var. Herhangi bir sıkıntımız yok şimdilik temizlemesini sevdim.
Yüz temizliğinin ardından Avon care sıkılaştırıcı kremi kullanıyorum. Yaşlanma korkum var da biraz genetik faktörler de işin içinde olunca (hem de bu yaşta).
Biotama badem yağını kirpiklerime ve kaşlarıma uyguluyorum. Kirpiklerimde gürleşme başladı kaşlarımda da anca anca faydası olur diye düşünüyorum. Zaten kaş farı bazen de kaş kalemi kullandığım için artık sorun olarak görmüyorum azlığını.

Şimdilik benim gece ürünlerim bunlar. İyi geceler olsuun ! :)


11 yorum:

  1. Garnier'in bu ürününü bende seviyorum tanecikleri günlük kullanım için uygun ve biraz da ten rengini açıyor gibi geldi bana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim canım her gün olmasa da iki günde bir bile yetiyor. Maskenin cilt tonunu dengeleme özelliğinden olabilir belki :) benim tenim zaten açık daha açığı soluk beniz olur herhalde :))

      Sil
  2. Badem yağını kullanmaya devam et kesinlikle, gözümün iç kısmında ve kirpik sırasının bir üst sırasında dahi kirpiklerim çıktı. Ama kaşta aynı hız ve performansı henüz göremedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de kirpiklerim toparlanıyor yavaş yavaş uzama bile oldu kaşlar da dediğin gibi farkedilir bir değişiklik olmadı bakalım ne olacak :)

      Sil
  3. takipteyiim kaçırır mıyım hiç :*

    YanıtlaSil
  4. Garnier'dan ben de memnunum cnm ama şu badem yağı olayını yapamıyorum illaki gözüme kaçırıyorum :) Takipteyim, ben de beklerim tatlım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulak temizleme çubuğuna 2 3 damla badem yağı damlatarak eyeliner çeker gibi yapıyorum ben de :) takipteyim canım :)

      Sil
  5. Garnier'den bende memnunum, temizliği gayet güzel..Bende beklerim, Sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  6. kaşların kirpiklerin ya da saçlarınının hızlı uzaması için hc hair care complexi tavsiye ederim. Aslında saçlar için yapılmış bir ürün fakat kaşlarım ve kirpiklerim içinde kullanıyorum düzenli kullanımda etkisini gördüm, tavsiye ederim.

    ben de bloguma beklerim, sevgiler
    yesilrimel.blogspot.com

    YanıtlaSil